Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Pár remek fűszerrel és ínyencséggel egy darab camembertből is süthetünk pompás ételt. A camemberthez jól passzol a kakukkfű és a rozmaring, amiket zúzott fokhagymával és dióolajjal tudunk a tökéletességig fokozni. Szufflé formában kisütve csinos előétel.
A sajtot vágjuk ketté kb az 1/3-ánál. A fokhagymát, a rozmaringot és a kakukkfüvet szeleteljük apró darabokra.
Képezzünk kis lyukakat villával a sajt nagyobbik felébe, és nyomkodjuk bele a fokhagymát, a kakukkfüvet és a rozmaringot.
Öntsük rá a dióolajat.
A villával a sajt tetejét nyomkodjuk el, hogy szép egyenletes legyen a teteje.
A sajt másik felét helyezzük rá.
Egy kisebb sütőformába (pl. szuflé forma) öntsünk pár csepp dióolajat.
Helyezzük bele a sajtot, és egy előmelegített sütőben süssük meg 200 °C-on 10 percig.
Tálalás során egy kevés borssal szórjuk meg.
Kitünően passzol salátához vagy fogyaszthatjuk friss bagettel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.