Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A padlizsánkrémek mellett gazdagíthatjuk a kenyérre kenhető tapasok sorát ezzel a szezámolajos rusztikus sült padlizsánnal. Elkészítése egyszerű, fűszerezése különleges és felejthetetlen.
A padlizsánt megmossuk, kisebb kockákra vágjuk.
Egy üres, forróra hevített wok serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot, majd félretesszük.
A wokot visszatesszük a tűzre, beleöntjük az olajokat, és hozzáadjuk a finomra vágott chilit és a fokhagymát.
Majd hozzáadjuk a padlizsánkockákat, 2-3 percet pirítjuk, majd felöntjük az alaplével és a szójaszósszal. Puhára pároljuk.
Legvégül a padlizsánhoz keverjük a szilva gyümölcsecetet és a finomra vágott petrezselymet. Ha elkészült, belekeverjük a pirított szezámmagot is.
Lehűtve fogyasszuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.