5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A padlizsánkrémek mellett gazdagíthatjuk a kenyérre kenhető tapasok sorát ezzel a szezámolajos rusztikus sült padlizsánnal. Elkészítése egyszerű, fűszerezése különleges és felejthetetlen.
A padlizsánt megmossuk, kisebb kockákra vágjuk.
Egy üres, forróra hevített wok serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot, majd félretesszük.
A wokot visszatesszük a tűzre, beleöntjük az olajokat, és hozzáadjuk a finomra vágott chilit és a fokhagymát.
Majd hozzáadjuk a padlizsánkockákat, 2-3 percet pirítjuk, majd felöntjük az alaplével és a szójaszósszal. Puhára pároljuk.
Legvégül a padlizsánhoz keverjük a szilva gyümölcsecetet és a finomra vágott petrezselymet. Ha elkészült, belekeverjük a pirított szezámmagot is.
Lehűtve fogyasszuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.