5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáresti borozgatás mellé, vagy egy baráti összejövetel előételeként ajánljuk ezt a provencei finomságot; ez a tapenade. Nevét a kapribogyóról kapta, de fő hozzávalója a fekete olajbogyó. Elkészítése roppant egyszerű, gyorsan megvan, ugyanakkor különleges pikáns ízű egyszerre.
Az olajbogyót és a kapribogyót csepegtessük le, majd a szardellafilékkel együtt, egy éles késsel aprítsuk finomra.
A fokhagymát préseljük le, a petrezselymet vágjuk nagyon finomra, és keverjük a kapribogyós, olívás péphez.
Majd borssal és vörös aceto balsamicoval fűszerezzük, végül a napraforgó olajjal krémesítjük.
Pirított bagettre kenve tálaljuk. Petrezselyem helyett friss bazsalikommal is ízesíthetjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.