Keresés

Teljesítménynövelő turmix recept

A reggeli fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Sokszor egy tartalmas, vitaminokban, ásványi anyagokban, tápanyagban gazdag turmix is elég a reggeli induláshoz. Ez a turmix garantáltan megadja még a férfiaknak is a reggeli energiaszükségletet, és még finom is.

Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
5 Perc
58

Elkészítés

01

A gyümölcsöket feldaraboljuk, a semleges ízű salátát felcsíkozzuk.
A gyömbért meghámozzuk, finomra reszeljük.

02

A hozzávalókat egy turmix kehelybe tesszük (eritritet, vagy más édesítőt ízlés szerint), hozzáadjuk a folyadékokat, és selymesre turmixoljuk.

03

Két tartalmas adag készül belőle.

Tipp:

A turmixot magunkkal vihetjük, és ha két étkezés között ránk tör az éhség, ebből lehet inni. Eritrittel készítve cukormentes is.

6 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 db
banán
1 db
alma
50 g
fejes saláta
1 ek
eritrit
1 mokkáskanál
gyömbér reszelve
300 ml
rizstej

Étrendek

Vegetáriánus Vegán Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0