Keresés

Vajretek saláta sörecetes vinaigrettel recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 tk
2 tk
Szezámmag - Bio
300 g
vajretek
1 tk
snidling
1 csipetnyi
1 csipetnyi
10
10
Vegetáriánus
Vegán
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A nyári, fehér vajretek íze kevésbé csípős, ezért kiváló saláta készíthető belőle. A vajretek remekül párosítható sörecetes, szőlőmagolajos dresszinggel, amitől ez az egyszerű zöldség pillanatok alatt ünnepi fogássá válik.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0