Keresés

Vaníliás répasaláta recept

Ki gondolná, hogy egy egyszerű sárgarépából is lehet elképesztően finom salátát készíteni? Most megmutatjuk, hogy a fűszerek és az olajak tökéletes párosításával a sárgarépa saláta is lehet az étkezés fénypontja.

Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
10 Perc
59

Elkészítés

01

A sárgarépát meghámozzuk, majd a zöldséghámozóval nagyon vékony szeletekre vágjuk.

02

A sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.

03

Majd hozzáadjuk a camelina olajt, a borsot és a vanília őrleményt. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.

04

A gránátalma szemeket összekeverjük a sárgarépával, és összekeverjük az öntettel.

Tipp:

Tálaláskor csírával dekoráljuk.

14 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
300 g
sárgarépa
0.5 db
gránátalma
kevés
retekcsíra
1 csipetnyi
1 csipetnyi
1 csipetnyi
bourbon vanília őrlemény

Étrendek

Vegán Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0