Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ki gondolná, hogy egy egyszerű sárgarépából is lehet elképesztően finom salátát készíteni? Most megmutatjuk, hogy a fűszerek és az olajak tökéletes párosításával a sárgarépa saláta is lehet az étkezés fénypontja.
A sárgarépát meghámozzuk, majd a zöldséghámozóval nagyon vékony szeletekre vágjuk.
A sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a camelina olajt, a borsot és a vanília őrleményt. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A gránátalma szemeket összekeverjük a sárgarépával, és összekeverjük az öntettel.
Tálaláskor csírával dekoráljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.