5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Készítsünk egy gyors vendégvárót, tökmagolajjal.
Reszeljük le a burgonyát és a cukkinit, majd csavarjuk ki belőle a felesleges nedvességet és tegyük egy tálba. Őröljünk bele egy kis penja borsot, adjuk hozzá a snidlinget, a reszelt parmezánt és alaposan keverjük össze.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt a Pödör füstölt olajjal. Tegyük bele a masszánkat, egyengessük el. Várjunk 5 percet és adjuk hozzá a sót, majd fordítsuk meg, hogy a másik oldala is szép aranybarnára süljön.
Ha a rösztink ropogósra sült, vágjuk négy felé és tálaljuk tejföllel, locsoljuk meg Pödör tökmagolajjal és díszítsük Zalariz tökmaggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.