Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A szilva gyümölcsecet és a szezámmagolaj együttese különleges íz élményt kölcsönöz ennek az egyszerű kevert zöldsalátának. A salátát egy kis pirított szezámmaggal dobjuk fel.
Öntsünk 1 evőkanál szilva gyümölcsecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Adjuk hozzá a szezámmagolajat, majd a vizet.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A bio szezámmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk.
A salátát mossuk, majd szárítsuk meg. Egy tálba helyezzük, ráöntjük a kész dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk. A salátát egy tányéron tálaljuk, majd szórjuk meg a pirított szezámmaggal. Díszithetjük kockára vágott piros kaliforniai paprikával.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.