Keresés

Alma chutney recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
4 db
alma
80 g
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
70 g
aszalt áfonya
2 csipetnyi
1 mokkáskanál
1 tk
sárga mustármag
kevés
chili paprika
1 ek
méz
1 db
fahéj
40
40
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

Az indiai konyha egyik jellegzetes sűrű mártása a chutney (csatni) készülhet zöldségekből és/vagy gyümölcsökből. Mi most egy almás chutneyt készítettünk el, amit a hidegen sajtolt dióolaj koronáz meg.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0