Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az alma és az édeskömény nagyon jól harmonizálnak egymással, de még finomabbá tehetők egy mogyoróolajos salátaöntettel. Ha egy ízekben gazdag, egyszerűen elkészíthető salátára vágysz, próbáld ki ezt a receptünket is.
Az édeskömény szárrészét levágjuk, majd felezzük, torzsáját kivágjuk, és vékonyra szeleteljük.
Az almát megmossuk, felezzük, magházát kivájjuk, majd egy zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk a képen látható módon.
A málnaecetet egy zárható üvegbe tesszük a sóval együtt. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a borsot, a mogyorómustárt és a mogyoróolajat. Az üveget lezárjuk, és addig rázzuk, amíg a hozzávalók elelegyednek.
Az almát, az édesköményt és a vegyes zöldsalátát egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget. Finoman összekeverjük. Durvára vágott mogyoróval és a roquefort sajttal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.