Keresés

Almás édeskömény saláta recept

Az alma és az édeskömény nagyon jól harmonizálnak egymással, de még finomabbá tehetők egy mogyoróolajos salátaöntettel. Ha egy ízekben gazdag, egyszerűen elkészíthető salátára vágysz, próbáld ki ezt a receptünket is.

Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
15 Perc
70

Elkészítés

01

Az édeskömény szárrészét levágjuk, majd felezzük, torzsáját kivágjuk, és vékonyra szeleteljük.

02

Az almát megmossuk, felezzük, magházát kivájjuk, majd egy zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk a képen látható módon.

03

A málnaecetet egy zárható üvegbe tesszük a sóval együtt. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.

04

Majd hozzáadjuk a borsot, a mogyorómustárt és a mogyoróolajat. Az üveget lezárjuk, és addig rázzuk, amíg a hozzávalók elelegyednek.

05

Az almát, az édesköményt és a vegyes zöldsalátát egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget. Finoman összekeverjük. Durvára vágott mogyoróval és a roquefort sajttal tálaljuk.

18 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 db
alma
1 db
édeskömény
2 maroknyi
vegyes zöldsaláta
30 g
roquefort sajt
1 csipetnyi
1 csipetnyi
6 szem
mogyoró

Étrendek

Vegetáriánus Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0