2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha az alma, a dió és a sajt találkoznak, abból csak jó sülhet ki. Egy jól megválasztott salátaöntettel pedig zseniális saláta készíthető belőlük. Tegyél egy próbát, tapasztald meg a Pödör ízélményt te is!
Öntsünk 1 evőkanál alma balzsamecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az alma balsamico mustárt.
Adjuk hozzá a repceolajat.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A madársalátát megmossuk és megszárítjuk.
Az ecetes uborkát kis kockákba vágjuk. A snidlinget megmossuk, lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk. Az ementáli sajtot vékony csíkokra szeljük. Az almát meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A retket megmossuk, félbe vágjuk, és vékony karikára szeljük. A lilahagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. A dióbélt apróra vágjuk. Mindet egy tálba helyezzük. (A diónak csak a felét.)
Ráöntjük a dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk a dió másik felével.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.