LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Aszpikos majonézes franciasaláta recept

A hagyományos, aszpikos majonézes franciasalátát tegyük különlegessé omega-3 zsírsavakban gazdag dió-, és chia olajakkal készült házi majonézzel. A különbség szinte kiáltani fog, annyira finom.

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
Cukormentes
40 Perc
54

Elkészítés

01

A sárgarépát, karalábét, zellert vágjuk apró kockára, tegyük egy kisebb fazékba, öntsük fel vízzel, sózzuk ízlés szerint és főzzük roppanósra. Adjuk hozzá a mirelit borsót, és pároljuk további 5 percet. A zöldségeket szűrjük le, a főzőléből tegyünk félre 250 ml mennyiséget.

02

Az almát hámozzuk meg, vágjuk ezt is apró kockára, és keverjük a megpárolt zöldségekhez.

03

A dió -, és chia olajat tegyük aprítógépbe egy csipet sóval, borssal, a szójatejjel, az alma balzsamecettel, és a mustárral együtt. 10-15 másodperc alatt krémesítsük majonéz állagúra.

 

04

A majonézt elkeverjük a zöldségekkel.

05

A félretett, meleg főzőlében feloldjuk a zselatint, majd félretesszük hűlni.

06

Ha kihűlt, belekeverjük a majonézes zöldségekbe.

07

Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, beletesszük a salátát, tetejét lefedjük szintén folpackkal. A formát addig ütögetjük, amíg a mártás egyenletesen eloszolik a zöldségek között, ne legyen üreges a dermedést követően.

Tipp:

Minimum 5, de jobb, ha 12 órán át dermesszük tálalás előtt.

7 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
zöldborsó
150 g
karalábé
150 g
sárgarépa
100 g
zeller
100 g
alma
20 g
zselatinpor
250 ml
szárnyas vagy zöldség alaplé
2-3 csipetnyi
1 csipetnyi
bors -15%
3 ek
szójatej

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Kukoricamentes Cukormentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.