Keresés

Avokádós lazacsaláta alma balzsamecetes öntettel recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
50 g
vegyes zöldsaláta
0.5
uborka
2
csiperke / sampion gomba
0.5 fej
vöröshagyma
0.5 db
avokádó
150 g
lazacfilé
1 ek
citrom leve
20
20
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Tipikusan téli, halas saláta, amit pillanatok alatt el tudsz készíteni. Lelke az alma balzsamecetes, mustáros és kendermagolajas salátaöntetben van, amitől szinte életre kelnek a salátában lévő hozzávalók.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0