Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Tipikusan téli, halas saláta, amit pillanatok alatt el tudsz készíteni. Lelke az alma balzsamecetes, mustáros és kendermagolajas salátaöntetben van, amitől szinte életre kelnek a salátában lévő hozzávalók.
A salátát megmossuk, megszárítjuk, és kisebb darabokra tépkedjük. Az uborkát meghámozzuk, és kockába vágjuk, az avokádót félbe vágjuk, kivesszük a magját, meghámozzuk, és csíkokra vágjuk, majd citromlevet csöpögtetünk rá, hogy ne barnuljon meg. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és vékony karikára vágjuk. Az összeset egy tálba tesszük, és összekeverjük.
A lazacfilét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük a repceolajat, és alacsony hőmérsékleten mindkét oldalán rövid ideig kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk.
Elkészítjük a salátadresszinget: öntsük az alma balzsamecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az alma balsamico mustárt.
Adjuk hozzá a kendermagolajat is.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A salátára öntjük a dresszinget, és jól összekeverjük. A kész salátát helyezzük a tányérokra, a lazacot ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és kisebb darabokban a saláta tetejére tesszük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.