5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Halas saláta, amit pillanatok alatt elkészíthető. Lelke az alma balzsamecetes, mustáros és kendermagolajas salátaöntetben van, amitől szinte életre kelnek a salátában lévő hozzávalók.
A salátát megmossuk, megszárítjuk, és kisebb darabokra tépkedjük. Az uborkát meghámozzuk, és kockába vágjuk, az avokádót félbe vágjuk, kivesszük a magját, meghámozzuk, és csíkokra vágjuk, majd citromlevet csöpögtetünk rá, hogy ne barnuljon meg. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és vékony karikára vágjuk. Az összeset egy tálba tesszük, és összekeverjük.
A lazacfilét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük a repceolajat, és alacsony hőmérsékleten mindkét oldalán rövid ideig kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk.
Elkészítjük a salátadresszinget: öntsük az alma balzsamecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az alma balsamico mustárt.
Adjuk hozzá a kendermagolajat is.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A salátára öntjük a dresszinget, és jól összekeverjük. A kész salátát helyezzük a tányérokra, a lazacot ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és kisebb darabokban a saláta tetejére tesszük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.