5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Minél kevesebb hőhatás éri a zöldséget, annál egészségesebb. A kész gyökérzöldség körethez jól passzol az enyhén füves illatú máriatövis olaj. Hozzuk ki a legtöbbet a köreteinkből is.
A gyökérzöldségeket elkülönítve gyufaszál formára (julienne-re) vágjuk.
Egy fazékban vizet forralunk és enyhén megsózzuk. A zöldségeket fajtánként egy-két percig blansírozzuk a forró vízben.
A zöldségeket szűrőkanállal jeges vízbe szedjük. (A jeges víz megállítja a zöldségek önmagukban való további főzését.)
A blansírozás után a zöldségeket szűrőben alaposan lecsöpögtetjük, majd egy forró acél serpenyőbe 1 evőkanál repceolajat öntünk, és beletesszük a zöldségeket.
Ne keverjük a zöldségeket, hagyjuk a serpenyőben egy kicsit lepirulni. A pirítás után hagyjuk hűlni az ételt, majd ha már langyos, locsoljuk meg máriatövis olajjal. Frissen őrölt borssal hintsük meg.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.