Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Kétség kívül a legtöbb rostot és vitamint a friss zöldségekkel tudjuk biztosítani a szervezetünknek. A borsósaláta buggyantott tojással viszont nem csak egészséges, de a tojásnak köszönhetően laktatóbb is, ráadásul szuper jól mutat a tányéron is.
A szárzellert egy zöldséghámozóval meghámozzuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
A borsót forrásban lévő vízben 4-5 percig blansírozzuk, majd leszűrjük. Kihűtjük.
Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, a jégsalátát csíkokra vágjuk.
Egy zárható üvegbe öntsük bele a birsalma gyümölcsecetet, adjunk hozzá egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd tegyük bele a csipet tört borsot, a mustárt, és végül a camelina olajat. Alaposan összerázzuk.
A zöldségeket egy keverőtálba helyezzük, és összekeverjük a dresszinggel.
Egy kisebb fazékban bő vizet forralunk egy kanál birsalma gyümölcsecettel. Forrás után visszavesszük a hőmérsékletet annyira, hogy csak gyöngyözzön. A tojásokat egyenként egy pohárba helyezzük, és külön-külön így főzzük ki. A gyöngyöző vízbe csúsztatjuk óvatosan a tojást a pohárból, és 3 percen át főzzük, közben nem piszkáljuk. Ha elkészült, egy szűrővel kiemeljük. Formára vágjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.