Keresés

Brokkolis burgonyahajó recept

50
2
Nyomtatás
Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A hideg napokon jobban kívánjuk a meleg, tartalmasabb ételeket. Ilyenkor mindig jól jön egy burgonyás recept, amit persze megspékelhetünk pár finomsággal. Receptünkben a sült burgonyába töltünk egy túrós, sajtos, brokkolis krémet.

2 csipetnyi
reszelt szerecsendió
1 csipetnyi
bors
3 csipetnyi
50 g
gauda sajt
100 g
tehén túró
200 g
brokkoli
600 g
burgonya

Elkészítés

01

Nagyobb szemű burgonyákat választunk (2 vagy 4 darabot mérettől függően). Megmossuk, és héjastól 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a burgonyát átsülnek (kb. 35-45 perc).  Langyosra hűtjük, a közepükből a burgonyát kivájjuk.

02

A brokkoli rózsákat forró vízben 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük.

03

A burgonya kikapart belsejét és a brokkoli rózsákat villával megtörjük, kikeverjük a túróval, és a reszelt sajttal. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük.

04

Visszatöltjük a burgonyahajókba, és 200 fokos sütőben pirosra sütjük.

05

Tálaláskor zsázsaolajjal meglocsoljuk.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0