Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hideg napokon jobban kívánjuk a meleg, tartalmasabb ételeket. Ilyenkor mindig jól jön egy burgonyás recept, amit persze megspékelhetünk pár finomsággal. Receptünkben a sült burgonyába töltünk egy túrós, sajtos, brokkolis krémet.
A burgonyákat megmossuk, és héjastól 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35-45 perc alatt addig sütjük, amíg átsülnek. Langyosra hűtjük, majd a közepükből a burgonyát kivájjuk, félretesszük egy tálba.
A brokkoli rózsákat forró vízben 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük.
A burgonya kikapart belsejét és a brokkoli rózsákat villával megtörjük, kikeverjük a túróval, és a reszelt sajttal. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük.
Visszatöltjük a burgonyahajókba, és 200 fokos sütőben pirosra sütjük.
Tálaláskor zsázsaolajjal meglocsoljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.