Keresés

Céklás - majonézes burgonyasaláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
300 g
burgonya
250 g
cékla
3 szál
újhagyma
kevés
rukkola
1 tk
kevés
0.5 gerezd
fokhagyma
3 ek
szójatej
45
45
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A majonézes burgonyasaláta sokak kedvence, amit gazdagabbá, egészségesebbé tehetünk, ha céklával kombináljuk. A lenmag-, és földimogyoró-olajos majonéznek köszönhetően pedig ez a burgonyasaláta egyszerűen kicsattan az ízektől.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0