Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A majonézes burgonyasaláta sokak kedvence, amit gazdagabbá, egészségesebbé tehetünk, ha céklával kombináljuk. A lenmag-, és földimogyoró-olajos majonéznek köszönhetően pedig ez a burgonyasaláta egyszerűen kicsattan az ízektől.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a lenmagolajat, a földimogyoró olajat, a szójatejet, csipet sót, egy kis tört borsot, az alma balsamico velvetet, a mustárt, és a fokhagymát.
10-15 másodpercig aprítjuk, addig, amíg majonéz állagú lesz.
A burgonyát héjastól sós vízben megfőzzük (a maradék só felhasználásával). Ha elkészült, hagyjuk, hogy a burgonya kigőzölögje a felesleges vizet, majd meghámozzuk, és kockára vágjuk.
A céklát meghámozzuk, szintén felkockázzuk, és kevés vízben puhára pároljuk. Ha elkészült, kihűtjük.
A burgonyát egy keverőtálba tesszük a céklával, a felkarikázott újhagymával és a majonézzel együtt. Alaposan összekeverjük.
Tálaláskor kevés rukkolát teszünk minden adagra.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.