2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A majonézes burgonyasaláta sokak kedvence, amit gazdagabbá, egészségesebbé tehetünk, ha céklával kombináljuk. A lenmag-, és földimogyoró-olajos majonéznek köszönhetően pedig ez a burgonyasaláta egyszerűen kicsattan az ízektől.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a lenmagolajat, a földimogyoró olajat, a szójatejet, csipet sót, egy kis tört borsot, az alma balsamicót, a mustárt, és a fokhagymát.
10-15 másodpercig aprítjuk, addig, amíg majonéz állagú lesz.
A burgonyát héjastól sós vízben megfőzzük (a maradék só felhasználásával). Ha elkészült, hagyjuk, hogy a burgonya kigőzölögje a felesleges vizet, majd meghámozzuk, és kockára vágjuk.
A céklát meghámozzuk, szintén felkockázzuk, és kevés vízben puhára pároljuk. Ha elkészült, kihűtjük.
A burgonyát egy keverőtálba tesszük a céklával, a felkarikázott újhagymával és a majonézzel együtt. Alaposan összekeverjük.
Tálaláskor kevés rukkolát teszünk minden adagra.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.