Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Tartalmasabb saláták készítéséhez használjunk könnyen előkészíthető, egészséges gabonákat is. Céklás quinoa saláta receptünkben arra mutatunk példát, hogyan készítsünk finom és egyszerű salátát egészséges gabona felhasználásával.
A céklát hámozzuk meg, tegyük sütőzacskóba, egy csipet sóval fűszerezzük, és adjunk hozzá 2 evőkanál vizet. Zárjuk le a zacskót, és 170 fokos sütőben süssük így 30 percen át. Ha elkészült, hűtsük ki, és vágjuk kisebb darabokra.
A hántolt quinoat forrásban lévő vízben főzzük 13-15 percen át, majd szűrjük le, és hűtsük ki.
A feta sajtot (vagy kecske sajtot) vágjuk kisebb kockákra.
Egy zárható üvegbe öntsük bele a meggy balzsamecetet, adjunk hozzá egy csipet sót, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Adjuk hozzá a csipet tört borsot és végül a pisztácia olajat. Alaposan rázzuk össze.
Tegyük az összes hozzávalók egy keverőtálba, öntsük rá az öntetet.
Vegyes saláta helyett használhatunk bébi spenótot is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.