2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az alma balzsamecetes, stájer tökmagolajos vinaigrettet egy kis kellemes aromájú, máriatövis olajjal kombinálva adjuk a párolt ceruzababhoz. A saláta tökéletes körete mindenféle sült és grillezett húsnak. Koktélparadicsommal keverve színesebb, még vitamindúsabb.
A zöldbabot megtisztítjuk, levágjuk mindkét végét és forrásban levő
sós-cukros vízben puhára főzzük.
Elkészítjük az öntetet: zárható üvegbe tesszük az alma balzsamecetet, a mézet és az alma balsamico mustárt.
Hozzáöntjük a bio máriatövis olajat és a stájer tökmagolajat.
Az üveget lezárjuk és az öntetet alaposan összerázzuk.
A megfőtt babhoz reszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsot őrlünk hozzá, majd belekeverjük a kockára vágott paradicsomokat, és meglocsoljuk az öntettel. A végén apróra vágott petrezselymet szórunk a tetejére.
Száraz serpenyőben pirított Pödör bio szezámmaggal gazdagíthatjuk a salátát.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.