5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az alma balzsamecetes, stájer tökmagolajos vinaigrettet egy kis kellemes aromájú, máriatövis olajjal kombinálva adjuk a párolt ceruzababhoz. A saláta tökéletes körete mindenféle sült és grillezett húsnak. Koktélparadicsommal keverve színesebb, még vitamindúsabb.
A zöldbabot megtisztítjuk, levágjuk mindkét végét és forrásban levő
sós-cukros vízben puhára főzzük.
Elkészítjük az öntetet: zárható üvegbe tesszük az alma balzsamecetet, a mézet és az alma balsamico mustárt.
Hozzáöntjük a bio máriatövis olajat és a stájer tökmagolajat.
Az üveget lezárjuk és az öntetet alaposan összerázzuk.
A megfőtt babhoz reszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsot őrlünk hozzá, majd belekeverjük a kockára vágott paradicsomokat, és meglocsoljuk az öntettel. A végén apróra vágott petrezselymet szórunk a tetejére.
Száraz serpenyőben pirított Pödör bio szezámmaggal gazdagíthatjuk a salátát.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.