5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A csirkés spárgasalátás receptünk tökéletes választás, ha kalóriában szegény, de ízekben gazdag, gyorsan elkészíthető ételre vágyunk. A saláta különlegességét lágy, Körte Balsamico Velvet és a máriatövis olaj tökéletes párosítása adja.
A csirkemellet kockára vágjuk, majd 500 ml gyöngyöző zöldségalaplében 15 perc alatt megpároljuk. Ha elkészült, leszűrjük, és kihűtjük.
A fehér spárgát meghámozzuk, fás végét levágjuk, majd közepesen forró vízben 7-8 percen át blansírozzuk. Ha elkészült, 3 cm hosszú darabokra vágjuk.
A körte balsamico velvet egy zárható, kis üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, a borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak. Majd beleöntjük a máriatövis olajat, és végül hozzáadjuk a mustárt. Az üveget lezárjuk, alaposan felrázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.
A spárgát, a spenótleveleket és a csirkét egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a salátaöntetet, összekeverjük, és azonnal tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.