2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A csirkés spárgasalátás receptünk tökéletes választás, ha kalóriában szegény, de ízekben gazdag, gyorsan elkészíthető ételre vágyunk. A saláta különlegességét lágy, Körte Balsamico Velvet és a máriatövis olaj tökéletes párosítása adja.
A csirkemellet kockára vágjuk, majd 500 ml gyöngyöző zöldségalaplében 15 perc alatt megpároljuk. Ha elkészült, leszűrjük, és kihűtjük.
A fehér spárgát meghámozzuk, fás végét levágjuk, majd közepesen forró vízben 7-8 percen át blansírozzuk. Ha elkészült, 3 cm hosszú darabokra vágjuk.
A körte balsamico velvet egy zárható, kis üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, a borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak. Majd beleöntjük a máriatövis olajat, és végül hozzáadjuk a mustárt. Az üveget lezárjuk, alaposan felrázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.
A spárgát, a spenótleveleket és a csirkét egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a salátaöntetet, összekeverjük, és azonnal tálaljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.