Keresés

Csirkés spárgasaláta recept

A csirkés spárgasalátás receptünk tökéletes választás, ha kalóriában szegény, de ízekben gazdag, gyorsan elkészíthető ételre vágyunk. A saláta különlegességét lágy, Körte Balsamico Velvet és a máriatövis olaj tökéletes párosítása adja.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
25 Perc
61

Elkészítés

01

A csirkemellet kockára vágjuk, majd 500 ml gyöngyöző zöldségalaplében 15 perc alatt megpároljuk. Ha elkészült, leszűrjük, és kihűtjük.

02

A fehér spárgát meghámozzuk, fás végét levágjuk, majd közepesen forró vízben 7-8 percen át blansírozzuk. Ha elkészült, 3 cm hosszú darabokra vágjuk.

03

A körte balsamico velvet egy zárható, kis üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, a borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak. Majd beleöntjük a máriatövis olajat, és végül hozzáadjuk a mustárt. Az üveget lezárjuk, alaposan felrázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.

04

A spárgát, a spenótleveleket és a csirkét egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a salátaöntetet, összekeverjük, és azonnal tálaljuk.

19 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
200 g
csirkemell filé
350 g
spárga
500 ml
szárnyas vagy zöldség alaplé
70 g
spenót
1 csipetnyi
1 csipetnyi

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0