5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ötletes salátalevél kelyhekben tálaljuk ezt az ízekben és alapanyagokban gazdag salátát. A saláta kelyhek nem csak mutatósak, de kiváltják a kenyeret is, ezért ez a saláta még alakbarát is. Kiváló vendégváró falat.
A csirkemell filét alaposan megmossuk, majd szárazra töröljük. Kockákra vágjuk. Bedörzsöljük sóval és borssal, citromlevet facsarunk rá. A serpenyőt felmelegítjük, és olíva olajat öntünk bele. Addig pirítjuk, amíg a húskockák minden oldala aranybarna lesz.
Kivesszük pihentetni, és a hús maradék zsírjában a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt édesköményt. További 10 percig karamellizáljuk.
A karikázott olajbogyót a felcsíkozott aszalt paradicsommal együtt beletesszük az édesköményes keverékbe. A zöldségraguba visszatesszük a csirkét, és 1-2 percig együtt pirítjuk.
Levesszük a tűzről, egy keverőtálba tesszük, és hozzáadjuk a felkockázott avokádót és feta sajtot.
Elkészítjük az öntetet. Az ecetet csipet sóval elegyítjük egy zárható üvegben. Ehhez adjuk a chia olajat, a zúzott fokhagymát, és a tört borsot. Az üveget lezárjuk, majd összerázzuk, hogy krémes állaga legyen a dresszingnek. A salátát finoman összekeverjük a salátaöntettel.
A jégsalátát kettévágjuk, a belső, kisebb levelekből tízet kiválasztunk. A jégsaláta kelyhekbe töltjük a kész salátát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.