5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ötletes salátalevél kelyhekben tálaljuk ezt az ízekben és alapanyagokban gazdag salátát. A saláta kelyhek nem csak mutatósak, de kiváltják a kenyeret is, ezért ez a saláta még alakbarát is. Kiváló vendégváró falat.
A csirkemell filét alaposan megmossuk, majd szárazra töröljük. Kockákra vágjuk. Bedörzsöljük sóval és borssal, citromlevet facsarunk rá. A serpenyőt felmelegítjük, és olíva olajat öntünk bele. Addig pirítjuk, amíg a húskockák minden oldala aranybarna lesz.
Kivesszük pihentetni, és a hús maradék zsírjában a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt édesköményt. További 10 percig karamellizáljuk.
A karikázott olajbogyót a felcsíkozott aszalt paradicsommal együtt beletesszük az édesköményes keverékbe. A zöldségraguba visszatesszük a csirkét, és 1-2 percig együtt pirítjuk.
Levesszük a tűzről, egy keverőtálba tesszük, és hozzáadjuk a felkockázott avokádót és feta sajtot.
Elkészítjük az öntetet. Az ecetet csipet sóval elegyítjük egy zárható üvegben. Ehhez adjuk a chia olajat, a zúzott fokhagymát, és a tört borsot. Az üveget lezárjuk, majd összerázzuk, hogy krémes állaga legyen a dresszingnek. A salátát finoman összekeverjük a salátaöntettel.
A jégsalátát kettévágjuk, a belső, kisebb levelekből tízet kiválasztunk. A jégsaláta kelyhekbe töltjük a kész salátát.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.