Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha vendégeket várunk, a csoki mousse-al garantáltan sikert aratunk. Ha unod már a vaníliát, chilit a csoki krémhez, dobd fel hidegen sajtolt tökmagolajjal, és wasabis tökmaggal. Karakteres, pikáns, roppanós és krémes lesz egyszerre.
Egy gyorsforralóban vizet forralunk, ráhelyezünk egy fém keverőtálat. Beletesszük a darabokra tört csokoládét, a porcukort, és 100 ml tejszínt, felolvasszuk, de figyelünk arra, hogy a csokoládé ne csomósodjon be. A még meleg csokoládéba gyorsan belekeverjük a tojások sárgáját, a vaníliát, és a stájer tökmagolajat.
A tejszínhabot kemény habbá verjük.
A tojásfehérjéket egy csipet sóval szintén kemény habbá verjük.
A csokoládés masszába először a tejszínhabot keverjük bele. Végül 2-3 részletben óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot is. A habot négy pohárba kanalazzuk, majd hűtőbe téve legalább egy órán át hűtjük. Fogyasztás előtt megszórjuk durvára tört wasabis tökmaggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.