Keresés

Csokimousse recept tökmagolajjal

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
125 g
gluténmentes magas kakaótartalmú étcsokoládé
½ tk
bourbon vanília őrlemény
300 ml
tejszín
2 közepes
tojás
1 csipetnyi
20
20
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes

Ha vendégeket várunk, a csoki mousse-al garantáltan sikert aratunk. Ha unod már a vaníliát, chilit a csoki krémhez, dobd fel hidegen sajtolt tökmagolajjal, és wasabis tökmaggal. Karakteres, pikáns, roppanós és krémes lesz egyszerre.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0