Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A dinnye kiváló alapanyaga lehet különleges salátáknak is. Dinnyés uborkasaláta receptünket most egy mennyei dióolajos salátaöntettel tesszük igazán finommá.
A dinnyét vékony szeletekre vágjuk, kimagozzuk.
Az uborkát félbevágjuk, magházát kivájjuk, majd felszeleteljük.
A fokhagymát lereszeljük, és az ecettel és egy csipet sóval egy zárható kis üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a dióolajat, a mustárt és kevés chilit. Az üveget lezárjuk, és alaposan összerázzuk.
Az uborkát, a dinnyét és egy kis marék rukkolát egy tálba tesszük, ráöntjük a dresszinget, majd óvatosan összeforgatjuk, hogy az öntet minden zöldséget bevonjon.
Tálaláskor durvára tört dióval és darabokra vágott kecskesajttal vagy feta sajttal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.