Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy csinos, és egészséges előétel a téli hónapokra. A cékla földes ízéhez jól passzol a dióolaj és a málnaecet. Önmagában fogyasztva is remek köztes fogás, de előételként is jó választás ez a saláta.
A nyers, meghámozott céklát lereszeljük. Levét kifacsarjuk és félretesszük. A céklát sózzuk, borsozzuk, a dióolajjal, a málna balzsamecet felével, és a mazsolával összekeverjük. Pihentetjük. Közben a félretett céklalevet leszűrjük, hozzáadjuk a málnaecet másik felét és a mézet. Mérsékelt tűzön harmadára forraljuk.
A kecskesajtot 2 cm széles korongokra vagy darabokra vágjuk és megforgatjuk a tört dióban.Tálaláskor a sűrű céklalével csíkot húzunk a tányérra, és erre helyezzük a kecskesajtot. A céklát a sajtok mellé helyezzük, vagy külön tálkában szervírozzuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.