5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy csinos, és egészséges előétel a téli hónapokra. A cékla földes ízéhez jól passzol a dióolaj és a málnaecet. Önmagában fogyasztva is remek köztes fogás, de előételként is jó választás ez a saláta.
A nyers, meghámozott céklát lereszeljük. Levét kifacsarjuk és félretesszük. A céklát sózzuk, borsozzuk, a dióolajjal, a málna balzsamecet felével, és a mazsolával összekeverjük. Pihentetjük. Közben a félretett céklalevet leszűrjük, hozzáadjuk a málnaecet másik felét és a mézet. Mérsékelt tűzön harmadára forraljuk.
A kecskesajtot 2 cm széles korongokra vagy darabokra vágjuk és megforgatjuk a tört dióban.Tálaláskor a sűrű céklalével csíkot húzunk a tányérra, és erre helyezzük a kecskesajtot. A céklát a sajtok mellé helyezzük, vagy külön tálkában szervírozzuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.