LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Epres, makadámia diós spárgasaláta recept

Tavasszal érdemes feltölteni a szervezetünket a lehető legtöbb szezonális zöldséggel és gyümölccsel. Ez az epres spárgasaláta a makadámia diótól, és az üde Pödör Chia olajos salátaöntettől válik igazán különlegessé.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
15 Perc
58

Elkészítés

01

A spárgaszálakat alaposan megmossuk, majd letörjük a végeiket. A spárgasíp felőli részeket használjuk fel. Egy edény, forrásban lévő vízbe tesszük őket 3 percre.

02

A blansírozás után azonnal hideg, jégkockákkal teli vízbe tesszük a spárgákat 3 percre, hogy megállítsuk a főzés folyamát. Amikor kihűltek, négy darabra vágjuk őket.

03

Az uborkát meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, majd felkockázzuk. Az így előkészített zöldségeket végül a vegyes salátával, a negyedelt eprekkel, a durvára tört makadámia dióval összekeverjük.

04

Az ecetet a sóval együtt egy tálba tesszük, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd hozzáadjuk a mustárt, az olajat, a borsot, és selymesen krémesre keverjük. Az öntetet tálalás előtt ráöntjük a salátára, és alaposan összekeverjük.

Tipp:

Tálaláskor koriander leveleket vágunk a saláta tetejére.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
Makadámia dió
15 szál
zöld spárga
1 db
kígyóuborka
200 g
vegyes zöldsaláta
300 g
eper
1 csipetnyi
1 csipetnyi
1 ek
méz
8 szál
koriander levél

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.