2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az eper és spárga párosítást tegyük még finomabbá a mandulaolajas salátaöntettel. Salátánk ezzel a dresszinggel még egészségesebbé, és ízekben gazdagabbá válik.
Öntsünk 1 evőkanál sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható fedelű üvegbe. Fontos, hogy a dresszing készítésnél a lépések sorrendjét betartsuk, és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez. Sózzuk és borsozzuk.
Adjunk hozzá 3 evőkanál földimandula olajat. Öntsünk hozzá 1 evőkanál bio camelina olajat.
Adjunk hozzá 1 teáskanál mézet.
Zárjuk le az üvegedény tetejét és alaposan rázzuk fel a dresszinget.
A spárgát hámozzuk meg, majd az összetevőket alaposan mossuk meg. Ezután vágjuk fel kis szeletekre.
A fenyőmagot egy serpenyőben (olaj nélkül) pirítsuk meg, és szórjuk rá a salátára.
A dresszinget öntsük a salátára, majd forgassuk össze vele.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.