5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kissé csípős rukkolához remekül illik a lágy eper és a dióolaj. Hogy tartalmasabb legyen, a sonka sem hiányozhat belőle. Különleges málna balzsamecetes salátaöntete miatt izgalmas ízeket csempészhetünk a tányérunkra ezzel a salátával.
Öntsünk 1 evőkanál málna balsamicot egy zárható fedelű üvegbe. Fontos, hogy a dresszing készítésnél a lépések sorrendjét betartsuk és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez. Sózzuk és borsozzuk.
Adjunk hozzá 2 evőkanál repceolajat. Öntsünk hozzá 2 evőkanál dióolajat.
Adjunk hozzá 1 teáskanál mézet.
Zárjuk le az üvegedény tetejét és alaposan rázzuk fel a dresszinget.
Mossuk meg a rukkolát és az epret. A rukkolát szárítsuk meg és az eperrel együtt szeleteljük fel.
Keverjük össze a sonkával, szórjuk meg a serpenyőben (nem olajon) pirított fenyőmaggal és izlés szerint borsozzuk.
A dresszinget öntsük a salátára és alaposan forgassuk össze vele.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.