Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kissé csípős rukkolához remekül illik a lágy eper és a dióolaj. Hogy tartalmasabb legyen, a sonka sem hiányozhat belőle. Különleges málna balzsamecetes salátaöntete miatt izgalmas ízeket csempészhetünk a tányérunkra ezzel a salátával.
Öntsünk 1 evőkanál málna balsamicot egy zárható fedelű üvegbe. Fontos, hogy a dresszing készítésnél a lépések sorrendjét betartsuk és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez. Sózzuk és borsozzuk.
Adjunk hozzá 2 evőkanál repceolajat. Öntsünk hozzá 2 evőkanál dióolajat.
Adjunk hozzá 1 teáskanál mézet.
Zárjuk le az üvegedény tetejét és alaposan rázzuk fel a dresszinget.
Mossuk meg a rukkolát és az epret. A rukkolát szárítsuk meg és az eperrel együtt szeleteljük fel.
Keverjük össze a sonkával, szórjuk meg a serpenyőben (nem olajon) pirított fenyőmaggal és izlés szerint borsozzuk.
A dresszinget öntsük a salátára és alaposan forgassuk össze vele.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.