Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Májusban egy finom desszert mi mással készülne, mint eperrel? Az epret málna balzsamecettel pácoljuk be, majd kanalazzuk a jól behűtött csokihabra. Garantáltan senki sem tud majd ellenállni neki.
A tejszínt felmelegítjük, majd levesszük a tűzről. A bazsalikomot megmossuk, szárral együtt beledobjuk a tejszínbe, és 5-10 percig hagyjuk, hogy a tejszín átvegye a bazsalikom ízét.
Visszamelegítjük a tejszínt, a bazsalikomot kivesszük belőle. Ezután levesszük a tűzről, a tejszínbe tesszük a kockára darabolt csokoládét, és hozzáadjuk a 2 evőkanál mákolajat.
Habosra keverjük egy kézi vagy gépi habverővel.
A málna balzsamecetet összeforraljuk a cukorral, míg a cukor elolvad, majd hozzáadjuk a cikkekre darabolt epret, és picit azzal is forraljuk, hogy a szósz átjárja az epreket.
Poharakba, tálkákba osztjuk a habot. Ha kihűlt, akkor a balzsamecetes epret a habra tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.