5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha füstölt halhoz jutsz (makréla, pisztráng) készíts belőle halsalátát. Ebben a receptben sörecettel dobtuk fel a joghurtos saláta öntetet. A füstölt hal mellé párolt borsót adunk és sok friss fűszert. Ettől lesz színes és még egészségesebb.
A bőr és szálka nélküli füstölt halfilét darabokra szedjük. A mélyhűtött zöldborsót rövid ideig forró vízben megforgatjuk. A zsázsát levágjuk. A főtt tojást negyedbe vágjuk, a paprikát pedig felkockázzuk. Mindet egy tálba helyezzük.
Elkészítjük a dresszinget: a joghurtot, a fűszereket, a sót, a borsot és az apróba vágott capribogyót, a pirospaprikát, a sörecetet és a zweigelt szőlőmagolajat jól összekeverjük egy kis tálban.
A kész dresszinget ráöntjük a salátára, és óvatosan összekeverjük, végül tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.