Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron, amikor érik a sárgabarack, készítsd el ezt az ízekben gazdag, garnélarákos salátát. A sárgabarack ecetből, és a hidegen sajtolt olajakból készüét öntet finoman vonja be a hozzávalókat.
A madársalátát és rukkolát keverjük össze és adjuk hozzá a megmosott, konyhai papírtörlőn szárazra törölt, és csíkokra szeletelt sárgabarackot.
A garnéla rákokat a zweigelt szőlőmagolajon süssük 2-3 percig az aprított fokhagymával.
A saláta öntethez egy zárható fedelű üvegedénybe kimérjük a 2 ek sárgabarack gyümölcsecetet, majd sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a bio szezámmagolajat.
Lezárjuk és jól összerázzuk.
Keverjük az öntetet még melegen a salátához, jól forgassuk össze és már fogyaszthatjuk is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.