5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron, amikor érik a sárgabarack, készítsd el ezt az ízekben gazdag, garnélarákos salátát. A sárgabarack ecetből, és a hidegen sajtolt olajakból készüét öntet finoman vonja be a hozzávalókat.
A madársalátát és rukkolát keverjük össze és adjuk hozzá a megmosott, konyhai papírtörlőn szárazra törölt, és csíkokra szeletelt sárgabarackot.
A garnéla rákokat a zweigelt szőlőmagolajon süssük 2-3 percig az aprított fokhagymával.
A saláta öntethez egy zárható fedelű üvegedénybe kimérjük a 2 ek sárgabarack gyümölcsecetet, majd sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a bio szezámmagolajat.
Lezárjuk és jól összerázzuk.
Keverjük az öntetet még melegen a salátához, jól forgassuk össze és már fogyaszthatjuk is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.