2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron, amikor érik a sárgabarack, készítsd el ezt az ízekben gazdag, garnélarákos salátát. A sárgabarack ecetből, és a hidegen sajtolt olajakból készüét öntet finoman vonja be a hozzávalókat.
A madársalátát és rukkolát keverjük össze és adjuk hozzá a megmosott, konyhai papírtörlőn szárazra törölt, és csíkokra szeletelt sárgabarackot.
A garnéla rákokat a zweigelt szőlőmagolajon süssük 2-3 percig az aprított fokhagymával.
A saláta öntethez egy zárható fedelű üvegedénybe kimérjük a 2 ek sárgabarack gyümölcsecetet, majd sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a bio szezámmagolajat.
Lezárjuk és jól összerázzuk.
Keverjük az öntetet még melegen a salátához, jól forgassuk össze és már fogyaszthatjuk is.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.