Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Gluténmentes házi müzli recept sárgabarackmag olajjal

A házi ételekben az a jó, hogy azt teszünk bele, amit csak mi akarunk. Ez a házi müzli tele van jóságos, rostokban gazdag és gluténmentes gabonákkal. A friss joghurt a méztől, gyümölcsöktől, és a különleges sárgabarackmag olajtól lesz ízletes benne.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
5 Perc
28

Elkészítés

01

Előkészítés: a bio sárgabarackmagot darabokra törjük. A hozzávalókat tálba tesszük. Ehhez öntjük hozzá a körte balzsamecetet, a bio sárgabarackmagolajat és a lenmagolajat.

02

Alaposan összekeverjük, és azonnal fogyaszthatjuk.

16 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 tk
Lenmagolaj -15% vagy
2 ek
aszalt sárgabarack
1 tk
útifű maghéj
1 ek
amaránt (pattogtatott)
1 ek
zabpehely
1 ek
köles pehely
1 tk
5 ek
tej
3 ek
natúr joghurt
2 tk
gyömbér reszelve

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával





0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.