Keresés

Gluténmentes házi müzli recept sárgabarackmag olajjal

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 ek
aszalt sárgabarack
1 tk
útifű maghéj
1 ek
amaránt (pattogtatott)
1 ek
zabpehely
1 ek
köles pehely
1 tk
méz
5 ek
tej
3 ek
natúr joghurt
2 tk
gyömbér reszelve
5
5
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A házi ételekben az a jó, hogy azt teszünk bele, amit csak mi akarunk. Ez a házi müzli tele van jóságos, rostokban gazdag és gluténmentes gabonákkal. A friss joghurt a méztől, gyümölcsöktől, és a különleges sárgabarackmag olajtól lesz ízletes benne.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0