Keresés

Gluténmentes tabbouleh recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 g
köles
30 g
petrezselyem
20 g
menta
100 g
kígyóuborka
100 g
koktél paradicsom
3 szál
újhagyma
200 ml
víz
½ mokkáskanál
30
30
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A tabbouleh egy eredetileg libanoni petrezselyem saláta, amit bulgurral, esetleg kuszkusszal készítenek. Népszerűségének és elterjedésének köszönhetően számtalan módon készítik, mi most egy gluténmentes, köleses tabbouleh receptet mutatunk be.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0