Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gorgonzola és a dió párosítása mindig jó választás, ha valami különlegeset szeretnénk készíteni. Gorgonzolából és dióolajból azonban pompás saláta dresszing is készíthető, ami jól illik az egészséges brokkolihoz.
A brokkoli zsengébb szárrészeit levágjuk, kisebb darabokra vágjuk, és forrásban lévő vízben puhára főzzük. Majd félretesszük.
A brokkoli rózsákat 3 percre szintén forrásban lévő vízbe tesszük, majd kivesszük, hideg vízben kihűtjük. Végül lecsepegtetjük.
A kihűlt brokkoli szárakhoz adjuk a gorgonzolát, a kefirt, a sót, a borsot, a dióolajat és a birsalma ecetet, majd krémesre turmixoljuk.
A paradicsomokat megmossuk, hozzáadjuk a brokkoli rózsákhoz, majd az öntettel átkeverjük. Tálaláskor pirított dióval szórjuk meg.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.