5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyári grill partik egyik gyakori zöldségkörete a görög saláta, amit receptünkben az üde és könnyed camelina olajjal készítünk el. Érdemes jól behűteni, hogy az ízek összeérjenek. A sajtot már csak tálaláskor adjuk hozzá.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, nedves magházát kiskanállal kivájjuk, majd a kemény húsát felkockázzuk.
A kaliforniai paprika magházát kivesszük, és szintén kockára vágjuk.
Egy közepes méretű lilahagymát finomra aprítunk. A koktélparadicsomot félbevágjuk.
A felvágott zöldségeket egy keverőtálba tesszük az olajbogyóval és a bazsalikommal együtt. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a camelinaolajat. Jól behűtjük.
Tálaláskor a fetasajtot felkockázzuk, és rászórjuk a salátára.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.