Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyári sütögetések során ne hagyjuk ki a zöldségek grillezését sem. A cukkini nagyon finom így elkészítve, mi pedig mutatunk hozzá egy remek saláta receptet is, amihez fenyőmag olajos dresszinget ajánlunk.
A saláta cukkinit vékony karikákra vágjuk, és grillserpenyőben egy evőkanál napraforgó olajon megpirítjuk.
Az alma balzsamecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a fenyőmag olajat, és egy csipetnyi borsot. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A fenyőmagot üres serpenyőben megpirítjuk, hogy jobban kijöjjön az aromája.
A grillezett cukkinit, és a rukkolát egy tálba tesszük, tálalás előtt összekeverjük az öntettel.
Végül rámorzsoljuk a fetasajtot is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.