5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A röszti egy igen kedvelt burgonyás étel, amit köretként, vagy mártogatókkal magában is ehetünk. Készítsd el a rösztit párolt hajdniával, és lenmagliszttel, így egészségesebb, rostikban gazdagabb lesz, és még finomabb is.
A hajdinát öblítsük le, majd kétszeres mennyiségű vízben, fedő alatt tegyük fel főni. Amikor felforrt a víz, vegyük vissza, csak enyhén gyöngyözzön, majd letakarva, 20 percen keresztül, főzzük. Amikor kész, vegyük le a tetejét és kavarjuk át. Várjuk meg míg langyos lesz.
Egy nagy tálban keverjük össze a langyos hajdinát, a krumplit, tojást, lila hagymát, fokhagymát, sót, borsot, curry-t, újhagymát, piros paprikát és a lenmaglisztet.
Hevítsük fel a serpenyőt, majd tegyük bele a lenmagolajat A hajdinás keverékből, formázzunk gombócokat, hogy összetömörödjenek a hozzávalók benne. Majd laposítsuk szét lepényszerűre, úgy hogy nagyjából 4- 5 cm átmérőjű ’’hash brown-okat” kapjunk.
Tálaláskor tejföllel és felkarikázott újhagymával díszítsük.
Ha nem szeretnénk, hogy a krumpli megbarnuljon, akkor miután lereszeltük, tegyük citromos vízbe addig, míg nem használjuk fel. Majd a vízből kivéve, szárítsuk meg mielőtt olajba tesszük. MEGJEGYZÉS: Miután megfőztük a hajdinát, várjuk meg, míg lehűl és csak utána keverjük össze a többi hozzávalóval, mert különben a tojás meg tud főni idő előtt.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.