Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sárgarépa az év minden szakában könnyen elérhető, természetes vitaminforrásunk, ám a tavaszi zsenge, új répa a legfinomabb. Indiai sárgarépa saláta receptünkben most egy gyors, ízekben gazdag salátaöntet elkészítését mutatjuk be.
A sárgarépát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük vagy le is reszelhetjük (kissé vastagabbra). Hagyjuk 5 percet állni, majd nyomkodjuk ki a levét.
A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk.
A sárgarépát összekeverjük a lilahagymával.
A natúr joghurtot összekeverjük a szezámolajjal, a balzsamecettel, a chili mustárral, a sóval, a curry porral.
Végül ráöntjük az öntetet a salátára, összekeverjük és jól behűtjük.
A szezámmagot egy üres serpenyőben megpirítjuk. A kész salátát ezzel, és a finomra vágott snidlinggel tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.