Keresés

Joghurtos brokkoli saláta recept

A brokkoli egy szuperzöldség tele vitaminokkal, és értékes tápanyagokkal. Érdemes heti több alkalommal fogyasztani egészségünk megtartása érdekében. Joghurtos brokkoli saláta receptünket egy finom salátaöntettel, és szardellafilével tesszük igazán élvezetessé.

Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
35 Perc
65

Elkészítés

01

A salátához 400 g brokkoli rózsára van szükség. Forrásban lévő vízbe egy csipet sót teszünk, majd hozzáadjuk a megmosott brokkoli rózsákat, és 8 percig pároljuk. Majd hideg vízbe tesszük, hogy megállítsuk a főzési folyamatot. Végül lecsepegtetjük.

02

A tojásokat forrásban lévő vízben 8 percen át főzzük, majd lekapcsoljuk alatta a vizet, és hagyjuk a vízben további 2 percen át. A kész tojásokat kihűtjük, megpucoljuk, és cikkekre vágjuk.

03

A körte balsamico velvetet egy kis keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a csipet ós és borsot. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak. Majd belekeverjük a két kanál camelina olajat.

04

Az öntethez keverjük a natúr joghurtot és egy apró gerezd fokhagymát finomra reszelve.

05

A lecsepegtetett, kihűlt brokkolihoz keverjük a joghurtos salátaöntetet.

Tipp:

A salátát cikkekre vágott főtt tojással, és a szardellafilékkel tálaljuk.

15 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
400 g
brokkoli
2 db
tojás
6 db
szardella
50 g
natúr joghurt
2 csipetnyi
1 csipetnyi
1 gerezd
fokhagyma

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0