Keresés

Joghurtos brokkoli saláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
400 g
brokkoli
2 db
tojás
6 db
szardella
50 g
natúr joghurt
2 csipetnyi
1 csipetnyi
1 gerezd
fokhagyma
35
35
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A brokkoli egy szuperzöldség tele vitaminokkal, és értékes tápanyagokkal. Érdemes heti több alkalommal fogyasztani egészségünk megtartása érdekében. Joghurtos brokkoli saláta receptünket egy finom salátaöntettel, és szardellafilével tesszük igazán élvezetessé.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0