Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A brokkoli egy szuperzöldség tele vitaminokkal, és értékes tápanyagokkal. Érdemes heti több alkalommal fogyasztani egészségünk megtartása érdekében. Joghurtos brokkoli saláta receptünket egy finom salátaöntettel, és szardellafilével tesszük igazán élvezetessé.
A salátához 400 g brokkoli rózsára van szükség. Forrásban lévő vízbe egy csipet sót teszünk, majd hozzáadjuk a megmosott brokkoli rózsákat, és 8 percig pároljuk. Majd hideg vízbe tesszük, hogy megállítsuk a főzési folyamatot. Végül lecsepegtetjük.
A tojásokat forrásban lévő vízben 8 percen át főzzük, majd lekapcsoljuk alatta a vizet, és hagyjuk a vízben további 2 percen át. A kész tojásokat kihűtjük, megpucoljuk, és cikkekre vágjuk.
A körte balsamico velvetet egy kis keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a csipet ós és borsot. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak. Majd belekeverjük a két kanál camelina olajat.
Az öntethez keverjük a natúr joghurtot és egy apró gerezd fokhagymát finomra reszelve.
A lecsepegtetett, kihűlt brokkolihoz keverjük a joghurtos salátaöntetet.
A salátát cikkekre vágott főtt tojással, és a szardellafilékkel tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.