5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A cukkinit többnyire hőkezelve fogyasszuk, de nyersen is ehetjük saláta formájában. Mivel a cukkini íze semleges, készítsük karakteres salátaöntetekkel. Az alma balzsamecet és a szőlőmagolaj remekül harmonizálnak hozzá.
A cukkinit megtisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk.
A kaprot apróra vágjuk és a cukkinihez adjuk.
A zweigelt szőlőmag olajat és az alma gyümölcsecetet elkeverjük 2 csipet sóval és borssal, majd a zöldségmixhez adjuk. 10 percig állni hagyjuk. Ha túl savanyúnak találjuk, ízlés szerint mézzel édesítjük.
Tálaláskor a felkockázott feta sajttal összekeverjük.
Fontos, hogy a dresszing összekeverésekor a lépések sorrendjét betartsuk és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez. Először a Pödör Alma gyümölcsecetet összekeverjük sóval-borssal, majd lassan hozzáadjuk az olajat. Az üveg edénybe folytonos rázás mellett elvegyül az olaj az ecettel.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.