5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Langyos spárgasaláta receptünkben a körte gyümölcsecetes - makadámia dió olajos dresszing teszi fel az i-re a pontot. Paradicsomkockával, vegyes zöldsalátával tálaljuk. Fogyaszthatjuk önmagában, vagy grillezett halak, fehér húsú halak mellé.
A zöld spárgát alaposan megmossuk, majd a fás alsó részeit levágjuk.
A megtisztított spárgát 3 centis darabokra vágjuk, majd forrásban lévő, sós vízben 3-4 percig blansírozzuk, majd leszűrjük, langyosra hűtjük. Végül lecsepegtetjük róla a felesleges vizet.
A paradicsomokat megmossuk, leszárazzuk, a szárvégződésnél kereszt alakban bevágjuk. Az előkészített paradicsomokat forrásban lévő vízbe mártjuk 10-15 másodpercre. Ezt követően a paradicsomok héja könnyedén eltávolítható.
A meghámozott paradicsomokat kettévágjuk, magjukat kikaparjuk, a paradicsom húsát pedig kockára vágjuk.
Egy zárható üvegbe öntsük bele a körte gyümölcsecetet, adjunk hozzá egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd tegyük bele a csipet tört borsot, és végül a makadámia dió olajat. Alaposan összerázzuk.
A zöldségeket egy keverőtálba helyezzük, és összekeverjük a dresszinggel. Azonnal tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.