Keresés

Lazacos rukkola krémleves recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 ml
tejszín
1 liter
szárnyas vagy zöldség alaplé
2
vöröshagyma
150 g
rukkola
1
főtt burgonya
200 g
lazacfilé
citrom reszelt héja
30 g
vaj
30
30
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A rukkolát élénkzöld színe és csípős karakteres íze miatt krémlevesbe is felhasználhatjuk. Ha igazán ünnepivé akarjuk tenni, sült lazaccal tálaljuk. Fogyasztás előtt dióolajjal locsoljuk meg, ettől lesz teljes az ízhatás.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0