5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A rukkolát élénkzöld színe és csípős karakteres íze miatt krémlevesbe is felhasználhatjuk. Ha igazán ünnepivé akarjuk tenni, sült lazaccal tálaljuk. Fogyasztás előtt dióolajjal locsoljuk meg, ettől lesz teljes az ízhatás.
10 dkg rukkola salátát 1 percre lobogó vízbe mártunk.
Utána jeges vízben azonnal lehűtjük (így szép zöld marad).
A repceolajat és a vajat felhevítjük.
Az apróra vágott hagymát lassan adagoljuk hozzá és kb. 20 perc alatt puhára főzzük.
A leveshez hozzáadjuk a főtt burgonyát és az alaplevet.
Adjuk hozzá a rukkolát.
Az egészet botmixerrel selymesre pürésítjük.
Adjuk hozzá a tejszínt, de már nem forraljuk. Mixeljük habosra, közben ízesítsük sóval és borssal.
A lazacot nagyobb kockákra vágjuk, sóval, borssal és reszelt citromhéjjal bedörzsöljük, majd minden oldalát rövid ideig repceolajban pirosra sütjük. A belseje maradjon szép rózsaszínű.
A levesbe helyezzük a lazacot úgy, hogy a lé ne lepje el, ráhalmozzuk a maradék 5 dkg sült rukkolát, és kb. fél evőkanál mogyoró- vagy kendermagolajjal megöntözzük.
A mogyoró olaj helyett használhatunk Pödör kendermagolajat. A repceolajat Pödör olíva-, vagy napraforgó olajjal is helyettesíthetjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.