Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ki gondolná, hogy egy burgonyapüré is lehet egészséges? Várjuk meg, amíg langyosra hűl a burgonya, majd utána adjuk hozzá a hidegen sajtolt lenmagolajat, hogy megmaradjon benne az omega-3 tartalom.
A megtisztított és negyedre vágott burgonyát feltesszük főni.
Közben előveszünk egy magas falu edényt, beleöntjük a tejszínt, a bio lenmagolajat és a petrezselymet.
Botmixerrel összeturmixoljuk az egészet.
A megfőtt burgonyáról leöntjük a vizet, beleöntjük a lenmagolajas-petrezselymes keveréket, sózzuk, borsozzuk, végül alaposan összetörjük.
Tálaláskor díszítsük még pár csepp lenmagolajjal.
Tejszín helyett használhatunk 3,5%-os tejet. Ha túl sűrű, akkor tejjel tudunk hígítani az állagán.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.