Keresés

Majonézes, kukoricás tonhalsaláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
4 ek
Napraforgó olaj vagy
400 g
csemegekukorica
100 g
tonhalkonzerv
3 db
tortilla lap
1 db
főtt tojás sárgája
100 g
görög joghurt
2 csipetnyi
1 csipetnyi
3 ek
tej
15
15

Gyorsan elkészíthető, ízletes, praktikus vendégváró fogás, amit a hidegen sajtolt olajakkal készülő majonézes mártás tesz egészségessé, és különlegessé. Ha gyorsan kell valami finomat készíteni, ez a majonézes, kukoricás tonhalsaláta recept kitűnő választás.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0