Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus tiramisut gyakran kombinálják gyümölcsökkel, az egyik legfinomabb hozzá a friss málna. Még különlegesebbé tehető, ha a babapiskótát hidegen sajtolt mandulaolajjal locsoljuk meg.
A babapiskótát egy széles tálba helyezzük, leöntjük a hosszúkávéval, és hagyjuk, hogy felszívja a nedvességet.
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgát a porított cukorral és a vanília kikapart magjaival együtt fehéredésig keverjük.
Ezután a tojáskrémet a mascarponeba keverjük.
A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük.
Majd 2-3 adagban óvatosan a mascarponehoz adjuk.
4 desszertpoharat veszünk, az aljukra teszünk először a krémből, majd rárakunk egy réteg áztatott babapiskótát, végül mindegyikre 1-1 kiskanál mandulaolajat csorgatunk.
Erre rétegezünk megint egy adag krémet, megpakoljuk málnával, majd megint piskóta jön, és végül ismét krém.
Pár órára hűtőbe tesszük a desszertet, amit tálalás előtt kakaóporral szórunk meg. Természetesen egy nagyobb üvegtálba is tehetjük a tiramisut.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.