5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus tiramisut gyakran kombinálják gyümölcsökkel, az egyik legfinomabb hozzá a friss málna. Még különlegesebbé tehető, ha a babapiskótát hidegen sajtolt mandulaolajjal locsoljuk meg.
A babapiskótát egy széles tálba helyezzük, leöntjük a hosszúkávéval, és hagyjuk, hogy felszívja a nedvességet.
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgát a porított cukorral és a vanília kikapart magjaival együtt fehéredésig keverjük.
Ezután a tojáskrémet a mascarponeba keverjük.
A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük.
Majd 2-3 adagban óvatosan a mascarponehoz adjuk.
4 desszertpoharat veszünk, az aljukra teszünk először a krémből, majd rárakunk egy réteg áztatott babapiskótát, végül mindegyikre 1-1 kiskanál mandulaolajat csorgatunk.
Erre rétegezünk megint egy adag krémet, megpakoljuk málnával, majd megint piskóta jön, és végül ismét krém.
Pár órára hűtőbe tesszük a desszertet, amit tálalás előtt kakaóporral szórunk meg. Természetesen egy nagyobb üvegtálba is tehetjük a tiramisut.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.