5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mangó majonéz egy kifejezetten ízes, üde mártás, ami kiválóan illik sült zöldségek, vagy halak mellé. Amilyen egyszerű az elkészítése, olyan finom és különleges.
A mangót meghámozzuk, és kis kockára vágjuk.
Aprítógépbe tesszük a máriatövis- és lenmagolajat, a tejet, a sárgabarack ecetet, egy-egy csipet sót és borsot, a mustárt, a főtt tojássárgát és a mangót.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz. Végül a majonézhez keverjük a finomra aprított petrezselymet.
Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.