2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mangó majonéz egy kifejezetten ízes, üde mártás, ami kiválóan illik sült zöldségek, vagy halak mellé. Amilyen egyszerű az elkészítése, olyan finom és különleges.
A mangót meghámozzuk, és kis kockára vágjuk.
Aprítógépbe tesszük a máriatövis- és lenmagolajat, a tejet, a sárgabarack ecetet, egy-egy csipet sót és borsot, a mustárt, a főtt tojássárgát és a mangót.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz. Végül a majonézhez keverjük a finomra aprított petrezselymet.
Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.