Keresés

Mangó majonéz recept

A mangó majonéz egy kifejezetten ízes, üde mártás, ami kiválóan illik sült zöldségek, vagy halak mellé. Amilyen egyszerű az elkészítése, olyan finom és különleges.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
10 Perc
25

Elkészítés

01

A mangót meghámozzuk, és kis kockára vágjuk.

02

Aprítógépbe tesszük a máriatövis- és lenmagolajat, a tejet, a sárgabarack ecetet, egy-egy csipet sót és borsot, a mustárt, a főtt tojássárgát és a mangót.

03

10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz. Végül a majonézhez keverjük a finomra aprított petrezselymet.

Tipp:

Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.

14 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
4 ek
50 g
mangó
1 db
főtt tojás sárgája
1 csipetnyi
1 csipetnyi
5 ek
tej
1 tk
petrezselyem

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0