Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mangó majonéz egy kifejezetten ízes, üde mártás, ami kiválóan illik sült zöldségek, vagy halak mellé. Amilyen egyszerű az elkészítése, olyan finom és különleges.
A mangót meghámozzuk, és kis kockára vágjuk.
Aprítógépbe tesszük a máriatövis- és lenmagolajat, a tejet, a sárgabarack ecetet, egy-egy csipet sót és borsot, a mustárt, a főtt tojássárgát és a mangót.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz. Végül a majonézhez keverjük a finomra aprított petrezselymet.
Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.