Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A bulgur teljes kiőrlésű búzatöret, zöldségekkel keverve zseniális köretet készíthetünk belőle. Tavasszal készítsd mángolddal. A saláta különösen finom szezámagolajjal, és sörecettel készített öntettel.
A mángoldot daraboljuk fel és fonnyasszuk meg az apróra vágott
fokhagymával együtt a bio szezámmagolajon, majd sózzuk, borsózzuk.
A bulgurt főzzük puhára sós vízben.
A megfőtt bulgurt keverjük el a mángoldos alappal és ízesítsük a sörecettel és a szardella filével. A végén megszórjuk a bio szezámmaggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.