Keresés

Mángoldos bulgur saláta recept

A bulgur teljes kiőrlésű búzatöret, zöldségekkel keverve zseniális köretet készíthetünk belőle. Tavasszal készítsd mángolddal. A saláta különösen finom szezámagolajjal, és sörecettel készített öntettel.

Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
15 Perc
30

Elkészítés

01

A mángoldot daraboljuk fel és fonnyasszuk meg az apróra vágott
fokhagymával együtt a bio szezámmagolajon, majd sózzuk, borsózzuk.

 

02

A bulgurt főzzük puhára sós vízben.

 

03

A megfőtt bulgurt keverjük el a mángoldos alappal és ízesítsük a sörecettel és a szardella filével. A végén megszórjuk a bio szezámmaggal.

19 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
50 g
Szezámmag - Bio
250 g
mángold
150 g
bulgur
1
gerezd fokhagyma
2
szardella

Étrendek

Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0