2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.

5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás

Marha carpaccio szarvasgombás pestóval

Tojásmentes
Szójamentes
Su Vössing
10 Perc
38

Elkészítés

01

A marhabélszínt két egyenlő méretű darabra vágjuk, és a húsdarabokat átlátszó fólia között húsklopfolóval egyenletesen vékonyra klopfoljuk a közepétől a széle felé haladva. Közben néha megemeljük a fóliát, majd újra lazán rátesszük.

02

A mustárt két, lehetőleg lehűtött tányéron egyenletesen eloszlatjuk, és a laposra klopfolt bélszínt rátesszük.

03

A szarvasgomba pestót egyenletesen rákenjük a marha carpaccióra, és némi friss, ropogós rukkola salátával valamint gyalult parmezánnal díszítjük.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
220 g
marhabélszín
friss
rukkola saláta
a díszítéshez
parmezán sajt
a díszítéshez

Étrendek

Tojásmentes Szójamentes
Érdemes másoknak
is ajánlania!
5000 ft Önnek és 5000 ft barátjának
Ingyenes
termékminta
Már az első webshopos vásárlás
alkalmával
0

Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.

A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.

Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

Szükséges A weboldal alapvető működéséhez elengedhetetlen.