Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Marha carpaccio szarvasgombás pestóval

Tojásmentes
Szójamentes
Su Vössing
10 Perc
46

Elkészítés

01

A marhabélszínt két egyenlő méretű darabra vágjuk, és a húsdarabokat átlátszó fólia között húsklopfolóval egyenletesen vékonyra klopfoljuk a közepétől a széle felé haladva. Közben néha megemeljük a fóliát, majd újra lazán rátesszük.

02

A mustárt két, lehetőleg lehűtött tányéron egyenletesen eloszlatjuk, és a laposra klopfolt bélszínt rátesszük.

03

A szarvasgomba pestót egyenletesen rákenjük a marha carpaccióra, és némi friss, ropogós rukkola salátával valamint gyalult parmezánnal díszítjük.

18 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
220 g
marhabélszín
friss
rukkola saláta
a díszítéshez
parmezán sajt
a díszítéshez

Étrendek

Tojásmentes Szójamentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával





0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.