5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A marhabélszínt két egyenlő méretű darabra vágjuk, és a húsdarabokat átlátszó fólia között húsklopfolóval egyenletesen vékonyra klopfoljuk a közepétől a széle felé haladva. Közben néha megemeljük a fóliát, majd újra lazán rátesszük.
A mustárt két, lehetőleg lehűtött tányéron egyenletesen eloszlatjuk, és a laposra klopfolt bélszínt rátesszük.
A szarvasgomba pestót egyenletesen rákenjük a marha carpaccióra, és némi friss, ropogós rukkola salátával valamint gyalult parmezánnal díszítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.