Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A marhabélszínt két egyenlő méretű darabra vágjuk, és a húsdarabokat átlátszó fólia között húsklopfolóval egyenletesen vékonyra klopfoljuk a közepétől a széle felé haladva. Közben néha megemeljük a fóliát, majd újra lazán rátesszük.
A mustárt két, lehetőleg lehűtött tányéron egyenletesen eloszlatjuk, és a laposra klopfolt bélszínt rátesszük.
A szarvasgomba pestót egyenletesen rákenjük a marha carpaccióra, és némi friss, ropogós rukkola salátával valamint gyalult parmezánnal díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.