Keresés

Marha carpaccio szarvasgombás pestóval

Tojásmentes
Szójamentes
Su Vössing
10 Perc
41

Elkészítés

01

A marhabélszínt két egyenlő méretű darabra vágjuk, és a húsdarabokat átlátszó fólia között húsklopfolóval egyenletesen vékonyra klopfoljuk a közepétől a széle felé haladva. Közben néha megemeljük a fóliát, majd újra lazán rátesszük.

02

A mustárt két, lehetőleg lehűtött tányéron egyenletesen eloszlatjuk, és a laposra klopfolt bélszínt rátesszük.

03

A szarvasgomba pestót egyenletesen rákenjük a marha carpaccióra, és némi friss, ropogós rukkola salátával valamint gyalult parmezánnal díszítjük.

9 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
220 g
marhabélszín
friss
rukkola saláta
a díszítéshez
parmezán sajt
a díszítéshez

Étrendek

Tojásmentes Szójamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0