Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Su Vössing

Konyhaművész

 

su_vossing2.pngSu Vössinget 1991-ben Németország akkor legfiatalabb Michelin-csillagos szakácsaként egy Michelin-csillaggal tüntették ki.

Az oda vezető út Münsterből – ahol Philippe Jorand mellett volt Chef de Partie, azaz részlegvezető szakács – közvetlenül Párizsba vitte őt, Jean-Michel Bouvier-hez, akinél a konyhafőnök helyetteseként, Souschefként dolgozott. Alain Senderens felismerte rendkívüli érzékét a hamisítatlan ízek iránt, és csupán három hét elmúltával híres háromcsillagos étterme, a Lucas Carton Chef Saucierjévé nevezte ki őt. Párizsban a nem kevésbé híres Brasserie La Coupole műszakonként átlagosan 800 étellel csábította kulináris élvezetekre a párizsi vendégsereget.

Miután hazatért Németországba, a bonni Restaurant Le Marron étteremben érdemelte ki, a Michelin-csillagot, majd Kölnben tálalta fel színes, rendhagyó, de kifinomult ételeit a La Société-ben. Ezt követően az USA-ba költözött, Floridába, hogy ott a Café Europa-ban konyhafőnökként a lehető legjobb módon emlékeztesse az ’Újvilágot’ az óhaza ízeire.

Ezt követően és eközben Su Vössing a kezdetektől a műsor megszűnéséig játékos egyszerűséggel bizonyította spontaneitását a „Kochduell” című műsorban (VOX tévécsatorna).

Ezt a kulináris utazást zárja saját düsseldorfi éttermében, csak rövid ideig, hiszen folytatódik pályafutása szakácskönyvekkel, televíziós fellépésekkel („Küchenschlacht” ZDF, WDR, 3SAT), rendezvényekkel, élő műsorvezetésekkel és termékbemutatókkal.

Su Vössing jelenleg minden médiában szívesen bocsátja valamennyi érdeklődő rendelkezésére széleskörű tudását. A főzés és a média világának elismert és hiteles személyiségeként Su Vössing nagyon egyértelmű profilt tud nyújtani. Su Vössing neve az egészséges és finom, egyszerű ételekkel kapcsolódik össze.

Su megvesztegethetetlen és egyenes, kerüli a túlzott pompát, és nincs szüksége nagy felhajtásra.

Su Vössing receptjei

Su Vössing receptje
12

Su Vössing receptje
32

Su Vössing receptje
80

Su Vössing receptje
30

Su Vössing receptje
32

Su Vössing receptje
25

Su Vössing receptje
30

Su Vössing receptje
20

Su Vössing receptje
15

Su Vössing receptje
15

Su Vössing receptje
50

Su Vössing receptje
15

Su Vössing receptje
15

Su Vössing receptje
105

Su Vössing receptje
15

Su Vössing receptje
15

Su Vössing receptje
10

Su Vössing receptje
20

PÖDÖR KLUBTAGSÁGI ELŐNYÖK

A Pödör márka több mint 300 terméke közül válogathat és rendelhet egyedi igényei szerint.

  • 5% kedvezmény minden online vásárlás során
  • 5% kedvezmény a megjelölt forgalmazó partnereknél
  • akár 30%-os akciók csak klubtagok részére
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • munkanap 14.00 óráig beérkezett webshop rendelését 
    másik munkanap kiszállítjuk
  • PICKUP Service info-gold.png
Ingyenes regisztráció

Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával

0