Keresés

Su Vössing

Konyhaművész

 

Su Vössinget 1991-ben Németország akkor legfiatalabb Michelin-csillagos szakácsaként egy Michelin-csillaggal tüntették ki.

Az oda vezető út Münsterből – ahol Philippe Jorand mellett volt Chef de Partie, azaz részlegvezető szakács – közvetlenül Párizsba vitte őt, Jean-Michel Bouvier-hez, akinél a konyhafőnök helyetteseként, Souschefként dolgozott. Alain Senderens felismerte rendkívüli érzékét a hamisítatlan ízek iránt, és csupán három hét elmúltával híres háromcsillagos étterme, a Lucas Carton Chef Saucierjévé nevezte ki őt. Párizsban a nem kevésbé híres Brasserie La Coupole műszakonként átlagosan 800 étellel csábította kulináris élvezetekre a párizsi vendégsereget.

Miután hazatért Németországba, a bonni Restaurant Le Marron étteremben érdemelte ki, a Michelin-csillagot, majd Kölnben tálalta fel színes, rendhagyó, de kifinomult ételeit a La Société-ben. Ezt követően az USA-ba költözött, Floridába, hogy ott a Café Europa-ban konyhafőnökként a lehető legjobb módon emlékeztesse az ’Újvilágot’ az óhaza ízeire.

Ezt követően és eközben Su Vössing a kezdetektől a műsor megszűnéséig játékos egyszerűséggel bizonyította spontaneitását a „Kochduell” című műsorban (VOX tévécsatorna).

Ezt a kulináris utazást zárja saját düsseldorfi éttermében, csak rövid ideig, hiszen folytatódik pályafutása szakácskönyvekkel, televíziós fellépésekkel („Küchenschlacht” ZDF, WDR, 3SAT), rendezvényekkel, élő műsorvezetésekkel és termékbemutatókkal.

Su Vössing jelenleg minden médiában szívesen bocsátja valamennyi érdeklődő rendelkezésére széleskörű tudását. A főzés és a média világának elismert és hiteles személyiségeként Su Vössing nagyon egyértelmű profilt tud nyújtani. Su Vössing neve az egészséges és finom, egyszerű ételekkel kapcsolódik össze.

Su megvesztegethetetlen és egyenes, kerüli a túlzott pompát, és nincs szüksége nagy felhajtásra.

Pödör Klub előnyök

Pödör Click & Collect rendelés

Rendeljen a webshopból megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez!

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0