Keresés

Burgonyasaláta Pödör mákolajjal

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
tengeri só
500 g
apró burgonya
300 g
tejföl
7 szál
kapor
70 g
lilahagyma, meghámozva, félbe vágva
225 g
salátauborka, felezve, kimagozva
32
Nyomtatás

Elkészítés

01

A burgonyát 20-22 percig főzzük, a főzővizet leöntve a nyitott edényben néhány percig állni hagyjuk, hogy a gőz eltávozhasson. Melegen meghámozzuk, és hagyjuk kihűlni, majd ezt követően felszeleteljük. A hagymát vékony szeletekre, az uborkát nem túl vékony darabokra vágjuk. A kaprot összeaprítjuk, egy keveset félreteszünk a díszítéshez.

1. A burgonyát 20-22 percig főzzük, a főzővizet leöntve a nyitott edényben néhány percig állni hagyjuk, hogy a gőz eltávozhasson. Melegen meghámozzuk, és hagyjuk kihűlni, majd ezt követően felszeleteljük. A hagymát vékony szeletekre, az uborkát nem túl vékony darabokra vágjuk. A kaprot összeaprítjuk, egy keveset félreteszünk a díszítéshez.

02

A tejfölt az összevágott kaporral, a tengeri sóval és a mákolajjal egy tálban összekeverjük.

03

A burgonyát, a hagymát és az uborkát hozzátesszük a kikevert tejfölhöz, az egészet alaposan összekeverjük, és egy szép tálba töltjük. A maradék kaporral díszítjük.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0