5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A burgonyát 20-22 percig főzzük, a főzővizet leöntve a nyitott edényben néhány percig állni hagyjuk, hogy a gőz eltávozhasson. Melegen meghámozzuk, és hagyjuk kihűlni, majd ezt követően felszeleteljük. A hagymát vékony szeletekre, az uborkát nem túl vékony darabokra vágjuk. A kaprot összeaprítjuk, egy keveset félreteszünk a díszítéshez.
A tejfölt az összevágott kaporral, a tengeri sóval és a mákolajjal egy tálban összekeverjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.