Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőt 200 fokra melegítjük elő, légkeverés funkcióra állítva.
Az apró burgonyákat negyedekbe vágjuk, a rozmaringot felaprítjuk, a fokhagymát félbe vágjuk, és a sütőrepce olajjal és némi tengeri sóval együtt egy tálba tesszük. Mindent jól összekeverünk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, jól eloszlatjuk. A forró sütőben 45-50 percig sütjük.
A majonézhez nagyon fontos, hogy minden hozzávalónak szobahőmérsékletűnek kell lennie. A tejet a mézes mustárral, az őrölt paprikával és némi tengeri sóval egy magas keverőpohárba tesszük, és a rúdmixerrel összekeverjük. Ezután lassan belekeverjük a napraforgó olajat, hozzáadjuk a balzsamecetet, majd belekeverjük a lenmagolajat is.
A baconszalonnát egy serpenyőben zsiradék nélkül mindkét oldalon ropogósra sütjük, és egy konyhai papírtörlőn leitatjuk róla a felesleges zsírt, végül késsel apróra vágjuk, és a kész majonézbe keverjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.